Profiel van Sequential Bits

Sequential Bits is een onderneming die zich richt op het realiseren van web toepassingen. Dit kunnen websites zijn, maar vooral maatwerk bedrijfsoplossingen die gebouwd zijn met behulp van web technologie. Sequential Bits beschikt over een brede ervaring op vele terreinen van de ICT met ruim 30 jaar ervaring.

Sequential Bits richt zich hiermee specifiek op het MKB segment. Wij vinden dat het kunnen voeren van een rijk en goed uitziende website of bedrijfstoepassing niet alleen voorbehouden mag zijn aan grote ondernemingen. Met Sequential Bits kan ook het kleinere MKB zich bedienen van digitale publicaties, websites en web gebaseerde bedrijfstoepassingen, zonder dat zij over de daarvoor benodigde kennis hoeven te beschikken, want die hebben wij in huis.

Portfolio

Onze portfolio omvat niet alleen het converteren informatie van ieder denkbaar formaat naar bijv. het XML formaat, maar ook het ontwerp en de realisatie van websites en bedrijfstoepassingen. De aanpak van Sequential Bits richt zich daarbij vooral op de toepassing van internationale standaarden zoals die o.a. door het W3C worden gepubliceerd en open-source programmatuur en hulpmiddelen.

Opensource

Deze open-source technologie, maakt het mogelijk om kosteneffectief websites en toepassingen te realiseren. U betaalt bij Sequential Bits dan ook alleen voor de dienstverlening en niet voor de gebruikte technologie. Sequential Bits maakt veelvuldig gebruik van:

Door het gebruik van o.a. PHP en MySql, zijn de gerealiseerde websites en toepassingen niet gebonden een bepaald platform. Het is daarom mogelijk de meestal goedkopere Linux hosting bij een provider te nemen, waardoor de kosten voor hosting laag kunnen blijven. Wilt u toch op een Windows server hosten, dan kan dat ook. Al onze websites en toepassingen worden getest op de webservers IIS en Apache onder Windows en Apache op het Linux platform.

Beheer

De websites die Sequential Bits voor u realiseert, kenmerken zich door hun onderhoudbaarheid, ook op afstand. Voor het beheer van uw gepubliceerde informatie heeft u geen specialisten nodig, u kunt dit zelf. Mocht u dit geen optie vinden, dan kunt u gebruik maken van de website onderhoudservice van Sequential Bits. Ook voor het beheer van bedrijfstoepassingen kunt u bij Sequential Bits terecht.