Sequential Bits

Portfolio

 

HSP loopbaanbegeleiding

Voor HSP loopbaan begeleiding, is een nieuwe website gebouwd. Met deze website wordt een wens van HSP loopbaanbegeleiding ingevuld om zelf de inhoud van de website te kunnen beheren. Met deze website geeft HSP uiting aan de manier van behandelen en wat voor soort klanten de hulp van HSP inroepen.
U kunt de website vinden op https://www.hsploopbaanbegeleiding.nl
 

Buurtbus Salland

In opdracht van de Stichting Buurtbus Salland, is een website ontwikkeld met vervoersinformatie over deze bus verbindingen tussen Olst en Raalte en tussen Heeten en Deventer. De website is te vinden op www.buurtbussalland.nl.

 

Productie Management Informatie Systeem (PROMIS)

Het Productie Management en Informatie Systeem (Promis), is een ERP dat middels formulieren het administrative proces van een productie aanstuurt. Middels de formulieren wordt afgedwongen dat het productie proces de juiste informatie krijgt om te worden uitgevoerd. Hiermee wordt meervoudige communicatie tussen afdelingen en bedrijven voorkomen. Middels instellingen in de workfow biedt Promis de mogelijkheid om in het proces informatie op te vragen aangaande het proces die vervolgens bij de uit te voeren werkzaamheden wordt opgeslagen.

Hoe werkt het
In Promis worden formulieren samengesteld uit objecten. Deze objecten zijn instelbaar en kunnen geschikt worden gemaakt voor vele doeleinden. Middels properties kunnen eigenschappen worden ingesteld.

Als een formulier wordt ingestuurd, wordt er een opdracht gemaakt die door de workflow door de organisatie wordt geleid. Velden in het formulier kunnen aan verschillende clusters worden toegekend. Deze clusters leveren bij het insturen meerdere sub formulieren op die ieder hun eigen workflow aflopen. Op deze manier wordt een formulier middels meerdere parallele stromen door de organsiatie gestuurd.

Bij de koppeling van een workflow aan een cluster, wordt een conditie gespecificeerd die er voor zorgt dat de uitsplitsing kan plaatsvinden. Door per veld aan te geven tot welke cluster(s) een veld behoort, welke samen een nieuw formulier maken voor de workflow. Als het laatste sub formulier is afgerond, wordt ook het originele formulier afgerond en zijn de werkzaamheden klaar.

Gedurende de gehele afhandeling, kan de indiener van het formulier het proces volgen. Hiermee is de indiener altijd geïnformeerd en additionele communicatie over de uit te voeren werkzaamheden niet meer te worden verricht.

 

Salon Vlinder

Salon Vlinder is een Pedicure salon in Holten, die zich ook bezighoud met Schoonheid en Massages. Sequential Bits heeft een website ontwikkeld die sfeer, warmte en kwaliteit uitstraalt, hetgeen een afspiegeling is van de werkelijkheid.

Salon Vlinder is een salon met een complete dientverlening op het gebied van schoonheid/wellness.

De website vindt u op http://www.salonvlinder.nl

 

 

In je kracht

In je kracht is een website van Psycholoog Stephan Stokvis uit Lochem. Stephan is vanuit zijn achtergrond in de ICT en veranderingsmanagement een praktijk ervaren man die iedereen terzijde kan staan ten tijde van moeilijke tijden. U vindt zijn website op www.injekracht.net.

 

 

In je Element

Voor 'In je Element' is een droom in vervulling gegaan. Niet meer een website die na iedere update van de software er weer anders uitziet, maar een website die staat als een huis en altijd hetzelfde beeld weergeeft.

Een zeer tevreden klant, daar doe je het allemaal voor.

 

Infocentrum IJssel

In samenwerking met stichting Kulturhus Olst-Wijhe, is deze website los gekoppeld en kent nu een zelfstandig bestaan. Doordat de mensen van het informatiecentrum nu alles zelf in de hand hebben, kunnen zij de inrichting van het CMS volledig naar eigen voorkeur indelen. Hierdoor wordt het gebruikersgemak verhoogd en heeft men nu de flexibiliteit om het geheel naar eigen wens en smaak verder te exploiteren. Het informatiecentrumijssel is te vinden in Den Nul, tussen Olst en Wijhe.

De website is te vinden op http://www.infocentrumijssel.nl

 

Hogeschool Utrecht conferenties

Voor de Hogeschool Utrecht heeft Sequential Bits een nieuwe (aanmeld) website gerealiseerd voor haar kennis conferenties. De nieuwe website is te bezoeken op http://www.hu-conferenties.nl

 

Tandarts D. van Houten

Debbie van Houten, tandarts te Deventer, heeft besloten om een eigen tandartspraktijk te starten. Om de patienten van dienst te zijn is een website gerealiseerd die door Sequential Bits is ontworpen en gebouwd.

U vindt de site op www.dvanhouten.nl

 

Cultuur educatie Olst-Wijhe

Sequential Bits heeft voor Cultuureducatie in de gemeente Olst-Wijhe een website opgezet, waarmee scholen geholpen worden keuzes te maken m.b.t. cultureeleducatieve activiteiten in de regio.

Voor aanbieders van deze cultuureducatie activiteiten wordt een platform geboden om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Heeft u ook een activiteit in de aanbieding die onder de noemer cultuureducatieve activiteiten valt, neemt u dan contact op met Karin Köster via het Kulturhus in Olst-Wijhe.

 

Buurtbus Wijhe-Raalte

In opdracht van de Stichting Buurtbus Wijhe-Raalte, is een website ontwikkeld met vervoersinformatie over deze bus verbinding tussen Wijhe en Raalte. De website is te vinden op www.buurtbuswijheraalte.nl.

 

Kulturhus Olst-Wijhe

De website voor de Stichting Kulturhus Olst-Wijhe kenmerkt zich door een strakke opbouw en presentatie van informatie.

Door het nieuwe design van Studio Grouw uit Deventer, ziet de nieuwe website en strak en overzichtelijk uit. De vruchtbare samenwerking tussen de stichting, Studio Grouwstra en Sequential Bits, heeft een mooie informatieve website opgeleverd.

 

Manege Stal de Eik

Manege 'Stal de Eik' is een familiebedrijf en pensionstal, gelegen aan de voet van de Holterberg. Een kleinschalig en gezellig bedrijf, waar diverse takken van paardensport worden bedreven.

Hun website die sinds 1999 op het internet te bezoeken was, had zijn beste tijd gehad. Vanuit een sponsor situatie heeft Sequential Bits de manage voorzien van een nieuwe website die veelvuldig gebruik gemaakt van contentmanagement technieken en databases.

De webste van de manage is te vinden op http://www.eik.nl/

 

Doggyhaarmode

Voor Doggyhaarmode (honden trimsalon) heeft Sequential Bits op basis van de huisstijl een nieuwe compacte website ontwikkeld'

De website biedt ruimte voor het plaatsen van foto's zodat goed te zien is hoe een hond er vóór en ná de behandeling eruit ziet. Ook is er ruimte voor advies en tips.

Website Sequential Bits

 

Sequential Bits

De eerste website welke gemaakt is met het nieuwe CMS (Contentmanagement Systeem). Dit CMS is ontwikkeld om vanuit een bepaalde basis zo veel mogelijk gebruik te kunnen maken van contentmanagement technieken.

Het beheer interface is dan ook in tegenstelling tot de meeste web CMS systemen, document geörienteerd en niet pagina geörienteerd.

In januari 2015, is de website aangepast en nu ook responsive, waardoor de webzite goed te bezoeken is met een tablet of smartphone.